Glamping

Glamping, även känd som lyxig camping eller glamorös camping, är en erfarenhetsbaserad resa som gör att gästerna kan komma utomhus och njuta av det friluftslivet, men utan det som behövs för traditionell camping. Med femstjärniga bekvämligheter och oslagbar utomhusåtkomst är glamping där lyx möter enkelhet.

Kanske har du snubblat på vår sida av misstag, och du är inte helt säker på vad glamping är. Låt oss bryta ner det för dig. Glamping, även känd som lyxig camping eller glamorös camping, är den flykten du har menat att ta. Det är det lilla avbrottet från liv och rörelse.

Det är ett ögonblick själv i ett avskilt trädhus. Det är den chansen att försöka klättra upp ett berg eller dykning i havet. Det är din tid att vara äventyrlig, vara avskild, vara vågad, vara fri-glamping låter dig göra allt detta och mer. Det finns många sätt att beskriva glamping, så vad är det exakt? Glamping är en unik upplevelse där du får välja ett oerhört unikt boende, välja en fantastisk bakgrund och gör dig redo för livets upplevelse, allt utan att offra en ounce av komfort.

Glamping är ett sätt att ansluta till omgivningen utan att behöva grova den. När du blinkar kan du förvänta dig otroliga vyer, unika strukturer och avskilda landskap, medan du slappar av i bekväma sängar, ta lyxiga bubbelbad, njut av hotellets spa eller till och med flyga till din egen privata strand.